Uutta maalia pintaan – blogin uudet tuulet

Pitkästä aikaa. Täällä ollaan. Ja pysytään. Aina joskus on otettava selkeästi etäisyyttä nähdäkseen tarkemmin ja selkeämmin. Niin olen tehnyt tämän blogin kanssa. Olen pyöritellyt, suunnitellut ja haaveillut. Välillä luopunut ja antanut periksikin. Miettinyt muilta saamaani palautetta. Muutama hyvä ystäväni on kysynyt, että miksi blogini on vähän turhan tasapaksua ”kaikki hyvin”-meininkiä? Kun elämässä yleensä olen kuulemma paljon räiskyväisempi ja vahvempi mielipiteiteni.  Syitä on varmasti monia miksi näin on ollut. Suurin syy lienee se, että olen yrittänyt miellyttää mahdollisimman monia. Olen myös pelännyt, että liian vahvat mielipiteet kirvoittavat lyttäävän kriittisiä mielipiteitä joiden alle olisin vajonnut. Mutta nyt on siis aika laittaa uutta maalia pintaan. Tehdä entistäkin rehellisemmän avoin blogi. Keskittyä niihin asioihin jotka ovat itselle tärkeitä ja sellaisia joista olen erityisen innostunut.

Mutta mitä kaikkea se sitten voi olla? Lapsiasioita tietenkin. Perhe on elämässäni tärkeintä, suurin saavutukseni. Tässä blogissa lapset näkyvät omilla nimillään ja kasvoillaan. Tämä on perheemme yhteinen päätös. Kuvat ovat iso osa eläämme jo työnikin puolesta. Lapsien kanssa katsotaan paljon kuvia, kuvista puhutaan ja niitä mietitään yhdessä. Se on meidän perheen tapa hoitaa mediakasvatusta.  Tämä on ollut asia joka on puhuttanut ja mietityttänyt viime vuosina paljon. Se on ollut myös asia josta olen saanut negatiivista palautetta, että olen rakentanut blogini lasten naamoilla.  Varmasti niinkin. Mutta onhan blogissa muutakin…

Rakastan kaikkea kaunista. Vaatteita, sisustuksia, kukkia jne. Asukuvia ei ole viimeisinä vuosina blogissani näkynyt juurikaan yhtään. Rima on tullut liian korkeaksi. Monien lukemieni tutkimusten mukaan some-maailmassa pärjäävät nuoret, laihat ja kauniit. Auts! Itse en saa noista yhtäkään sopimaan itseeni. Mutta silti asukuvat palaavat. Meitä keski-ikäisiä isokokoisia naisia on kuitenkin paljon. Eikä se tarkoita silti sitä, että pukeutuisimme telttoihin. Kauniit vaatteet kuuluvat kaikille! Lisäksi olen luonut itselleni paineen siitä, että vaatteiden pitäisi olla suomalaisia, ekovaatteita jne. Toki näin olisikin ihanaa ja ihanteellista, mutta tosi asia on se, että suurin osa meidän perheen vaatteista tulee ihan perusketjuista Zarasta tai Nextiltä. Häpeilemättä aion jatkossa kertoa myös näistä vaatteista. Silläkin uhalla, että saan huonoa palautetta, kuten ensimmäinen ikinä saamani blogi-palaute joka koski ensimmäisessä jutussa päälläni ollutta H&M-mekkoa. Täysin tuntematon vanhempi mies tylytti kriittiseen sävyyn ettei kukaan voi kirjoittaa tuollaisista vaatteista mitään. Ja miksi en voi? Kysyn vain.

Ja edelleen blogissa myös leivotaan ja laitetaan ruokaa. Tämän kanssakin olen kamppaillut. Sitäisi olla raakaruokailija, täysvegaani ja vaikka mitä. Ymmärrän hyvin, että monet ovat saaneet apua huonoon oloonsa luopumalla tietyistä ruoka-aineista. Mekin olemme huomattavasti vähentäneet lihan kulutusta. Mutta silti pakko myöntää, että meidän perhe on edelleen tuikitavallinen perusruoka-perhe.  Ja sillä mennään.

Helmin kanssa maalasimme keittiön seinän keväisen raikkaaksi. Uusi maalattu seinä on aina uusi mahdollisuus. Toivon, että blogini voi kulkea kanssasi. Ja olisin erityisen kiitollinen kaikista toiveista, kehittämisideoista ja palautteesta.

Halauksin Jenni

Pin It

3 vastausta artikkeliin “Uutta maalia pintaan – blogin uudet tuulet”

  1. Ihanaa Jenni! Ehdottomasti oot just sellainen kun oot ja kirjoitat just siitä mistä tahdot ja mitä tahdot. Joku voi olla jotain mieltä ja aina on joku joka ”pahoittaa mielensä” jostain. Tärkeintä on olla rehellinen itselleen ja tehdä niinkuin itse hyväksi kokee, eikä muiden muottien mukaan. Tsemppiä uusiin tuuliin ja innolla jään odottamaan mitä kaikkea se tuokaan tullessaan blogiisi! Ihanaa kevättä sulle ja perheellesi <3

    /Noora

    http://www.mimmimafia.fi

  2. Ihan mahtavaa! Kaikkia ei voi miellyttää ja sun blogi pitäisikin olla sitä mitä sinä olet ja haluat. Täällä odotetaan uusia blogikirjoituksia, varsinkin niistä ihan perusketjujen asukokonaisuuksista.

Kommentit on suljettu.