Joulukuun seitsemäs – hups kahdeksas – Varmasti joulun tärkein lahjapaketti

Eilen illalla käärimme lapsien kanssa lahjapaperiin varmasti tämän joulun tärkeimmän lahjapaketin. Lahja on Joulupuu-keräykseen. Me valitsimme tänä jouluna, että annamme lahjan pienelle pojalle. Ja nyt kaksi päivää kaikkien meidän puheissa ja ajatuksissa on ollut tuo pieni poika. Miten voisimmekaan siirtää hänelle myös lämpimän tunteen joka meillä kaikilla on häntä kohtaan.

Meillä on joka vuosi ollut tapana antaa jouluna omasta hyvästä jollekin tai joillekin toisille. Lapset suhtautuvat innokkaasti aina näihin juttuihin. Ja juuri tällaisissa hetkissä on ihananinta huomata myös se, että omia hyviä ajatuksia ja tapoja on saanut siirrettyä lapsiinsa.

Lahjapaketin sisälle laitettiin myös kortti johon jokainen meistä laittoi joko toivotuksen tai piirroksen.

Vielä on muutama päivä aikaa osallistua Joulupuu-keräykseen Ja kuten lastenkin kanssa pohdittiin, niin hyvänä muistutuksena myös vielä tähän, että antamasi lahja voi olla jollekin lapselle se ainoa lahja jonka hän jouluna saa.

Hyvää viikonloppua toivottaen Jenni

 

Pin It