Hiihtolomalla lasten kanssa Helsingissä – vinkkejä minne mennä ja mitä tehdä

Tervetuloa meidän perheen hiihtolomamatkalle Helsinkiin. Huh-huh olipa kerrassaan onnistuneet päivät joskin melkoisen vauhdikkaat ja täynnä toimintaa ja tapahtumia. Koska kuvat ovat itselleni se tärkein keino ilmaisuun niin tämä juttu koostuu lähinnä kuvista.  Laitan lisäksi jokaisen kohteen yhteyteen linkin nettisivuille.

Kohde 1:  Sealife  Pojat antoivat tälle kohteelle 5/5 tähteä Ainut pieni miinus tuli keskellä olevasta hiekkalaatikosta jonne Helmi jumiutui vedoten siihen, että on hiekkalaatikkoihmisiä.

Kohde 2: Luonnontieteellinen museo  Tälle kohteelle pojat antoivat tähtiä 4,5/5 Mielenkiintoista nähtävää oli vaikka kuinka ja paljon. 2-vuotiaalle touhukkaalle tekijäihmisellä museo ei ollut paras mahdollinen paikka. Huom! ainakin viikonloppuisin kannattaa museoon suunnata heti, kun se aukeaa niin välttyy suuremmilta ruuhkilta.

Kohde 3: Helsingin kaupunginmuseon lasten kaupunki Tässä kohteessa tähdet jakautuivat aika paljon Onni (10v.) antoi 2/5 ”liian lapsellista” Aarre (6v.) 4/5 ”mukavia juttuja, kun sai itse kokeilla” ja Helmi (2v.) 5/5 no koska jättiläismäinen nukkekoti jne jne

Kohde 4: Seurasaari  ulkoilua aurinkoisessa säässä. Hmm ei ainakaan talvella lasten suosikki; tänne palataan kesällä!

Mitä muuta teimme? Olimme ystäväperheen kanssa HopLopissa; siellä oli niin hurjan vauhdikas tunnelma, että kuvia en ennättänyt napsia. Mutta hauskaa oli ja seura mitä parahinta. Lisäksi pojat kävivät katsomassa Tennispalatsissa Lego Batman-elokuvan joka oli kuulemma ihan paras 5/5 tähteä. Ja muuten vain olimme ja laiskottelimme.

Helsinki oli jälleen ihana. Kuten aina. Vaikka ei silti kyllä kotiinkin oli kiva palata. Miten teidän muiden hiihtolomailut ovat edenneet?

 

 

 

Pin It