Miten selvitä helpolla piparitalosta

Joulukuu huristelee sellaisella vauhdilla, että. Töiden lisäksi pitäisi ennättää lahjaostoksille ja ennen kaikkia nauttimaan jouluvalmisteluista sekä lasten kanssa kotona, että tietenkin erityisesti heidän joulujuhlissaan. Tämän kauden joulujuhlallisuudet aloitellaan meidän perheessä tänään Helmin ensimmäisillä hoitopaikan joulujuhlilla. Ennalta voisin arvata, että ohjelmassa on Tuiki tuiki tähtönen sekä Tip-tap-tip-tap-tipetipe-tip-tap sillä niin innokkaasti ne ovat meillä raikuneet jo pitkään.

Aika ei siis riitä kaikkeen; jostain on mentävä ketterästi yli ja ympäri. Piparitalo on ainaistoive poikien suunnalta. Viime vuodet olen laittanut piparit pystyyn lasipurkkiin ja sillä ollaan menty (tässä linkki viime vuotiseen ratkaisuun http://jennin.fi/2015/12/oikotie-onneen-piparkakkutalon-muodossa/ ) Mutta nyt oli aika uudistua. Ja tässä se nyt olisi.

Lasten kanssa leivottiin iso kasa pipareita muutama päivä sitten. Osa pipareista käytettiin poikien huoneen ikkunan koristeluun, osa tietenkin popsittiin ja loput kiinnitin sokerikuorrutteella tähän Ikeasta hankittuun taustaan.  Yksinkertaisuudestaan huolimatta tästä tuli lasten suosikki ihan välittömästi. Ainakin näiltä osin siis joulurauha on taattu.  Vähän itse jäin vielä pohtimaan millaiset valot olisivat tässä kivat. Täytyy katsoa millaisia valoja tuolta kaappien kätköistä vielä löytyy.

 

Millaisia ratkaisuja te muut olette tehneet piparitalojen suhteen? Entäpä mihin päätöksiin olette tänä vuonna tulleet koulun ja päiväkodin henkilökunnan lahjojen suhteen? Itselläni päässä hyrrää vielä sillä haluaisin lahjan olevan täynnä kiitollisuutta, lämpöä ja arvostusta. Hmm. Pieniä, suuria asioita. Mukavaa keskiviikon jatkoa teille kaikille.

Pin It