Pikkuruiset pikkujoulut perheen kesken – ja miten hillitä pakettien määrää

Marraskuu kääntyy hiljalleen joulukuuksi ja tänä viikonloppuna olemme viettäneet perheemme perinteisiä pikkujouluja. Tämä perinne on peräisin jo omasta lapsuudestani jolloin pikkujouluviikonloppuna jokainen meistä osti jokaiselle pienen lahjan. Lapsuudenperheeni koostui meistä kolmesta; äidistä, isästä ja itsestäni joten pakettien määrä pysyi varsin kohtuullisena. Nyt kun meitä on 5 + omat vanhempani olemme siirtyneet arpomaan ketä ostaa kenellekin paketin. Jokainen saa siis vain yhden paketin. Tätä juhlapäivää on odotettu innolla ja jokainen on tarkoin miettinyt mitä hankkia sille tietylle valitulle kenelle lahjan sai tällä kerralla hankkia.

img_5765

Kuinkas ollakaan Helmi sai hankkia lahjan allekirjoittaneelle. Hmm koska itse olen myös se ns järjestelytoimikunta niin pääsin aika pitkälle vaikuttamaan lahjatoiveeseen. Poikien mielestä tosin melkoisen röyhkeää, mutta, mutta näillä mentiin. Olen tänä syksynä päättänyt panostaa myös itseeni, koska jotenkin vauva-aikana perhe&työt veivät huomion pois itsestäni. Nyt kirin kulunutta aikaa kiinni. Joten valikoin omaan pakettiini Jurliquen ihanan lahjapakkauksen. Lohdutuksena voin sanoa, että kyllä ihan jokainen sai todella mieluisan lahjan. Vähän ehdottelinkin, että jouluna mentäisiin tällä samalla tavalla eli jokaiselle yksi lahja. Mieluinen lahja. Noh vielä idea ei ihan suureen suosioon päässyt, mutta katsotaan miten asia etenee. Miten teillä muilla joululahja-asiat hoidetaan?

Todisteena vielä muutama kuva onnellisesta lahjanantajasta. Ihanaa viikonlopun jatkoa teille kaikille muillekin.

_mg_1571_mg_1556_mg_1595_mg_1614_mg_1643

p.s. Turusta Jurliquen ihanat lahjapakkaukset löydät mm Dotsista Linnankadulta tai netistä http://jurlique.fi/mista-ostaa/

 

Pin It