Jouluvalot koivussa – sisätiloissa

_mg_1493

Tämä viikko on synkkyydestään huolimatta meidän perheessä ollut täynnä valoa, sillä kuopuksemme prinsessa Helmi täytti 2-vuotta. Lisäksi sain vihdoinkin aikaiseksi aloittaa jouluvaloilla koristautumisen. Ensimmäisenä vuorossa oli olohuone. Tänä jouluna meidän olohuoneen värimaailma tulee olemaan valkoisen, harmaan musta toki lisänä tulee olemaan vihreää ja varmasti montaa muutakin väriä kunhan vauhtiin päästään.

img_5755img_5719img_5722img_5759

Mustat joulupallot löytyivät Ikeasta. Valot ovat kesäkauden valot pihaltamme ja nyt siis joulukauden valoina sisätiloissa.  Koivu (ja muut oksat, joita myöhemmin tulee kuvissa näkymään) haettiin isäni kanssa jo aiemmin syksyllä omasta metsästä. Vielä joulu tuntuu hyvin kaukaiselta, mutta hiljalleen se fiiliskin sieltä jälleen löytyy. Uskoisin niin. Ihanaa viikonloppua teille kaikille. Meillä vietetään huomenna perheen kesken pikkujouluja, mutta niistä lisää sitten huomenna.

_mg_1508_mg_1516

 

 

Pin It