Lettu, ohukainen, crepes – rakkaan herkun monta nimeä

Viikko on pyörähtänyt taas sellaisella vauhdilla, että välillä on vauhti itseäkin hirvittänyt. Tänään sunnuntaina ollaan otettu rennosti. Ollaan vietetty aikaa perheen kesken. Tohinaa tosin tänäänkin on ollut, mutta se luultavasti kuulunee lapsiperheen elämään. Helmin kanssa käymme sunnuntaisin aikuinen-lapsi-jumpassa ja sinä aikana pojat olivat paistaneet ison kasan lettuja. Ai, että. Pyöräytin letuista tötteröitä. Jääkaapissa oli salapiilossa vielä yksi rasiallinen suomalaisia mansikoita. Joten ne herkut pääsivät niiden lettuihin jotka kaipasivat perinteistä mansikkatäytettä.

img_3569

Toisena täyteversiona laitoin jätskiä ja niin herkullista lakukastiketta. Tämä herkku on löytänyt tiensä meille Smallstoren kautta. Itselleni laku ei ole koskaan varsinaisesti ollut se suurin herkku, mutta tämän jälkeen tilanne on aivan toinen. Olen käyttänyt tätä myös esim kuivakakussa makua antamassa. Namskis.

img_3577img_3581img_3593img_3598

Tästä on hyvä suunnata uuteen viikkoon. Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille.

Pin It