Mekin ollaan niin Pokémon GO

Tuskin tulee kenellekään yllätyksenä, mutta meidänkin perhe kiitää pitkin pusikoita jahdaten kyllä juurikin niitä eli Pokemoneja. Ehkä kaikkein huvittavinta tässä on se, että rakas puolisoni on aivan hurahtanut tähän ja paras Pokemon kouluttaja tällä kulmakunnalla (vähänkö olen ylpeenä!) Mutta kuten kaikki tietävät, niin hyvien puolien kuten juurikin lisääntyneen ulkoilun ja liikunnan lisäksi peli on aiheuttanut jo monia vaaratilanteita. Tadaa meillä Pokemoneja metsästetään Pokemon-paidoissa.  Vielä, kun niihin saisi pienet varoitusvalot niin hyvä olisi. IMG_8552IMG_8474IMG_8475IMG_8476IMG_8477IMG_8479IMG_8557IMG_8565IMG_8578IMG_8562

Siinä ne mun sällit on; parhaat kaverukset (näin kesälomakaudella) ja suurimmat riitapukarit ikinä jahtaamassa Pokemoneja. Lapsuudessani minä ja paras kaverini Kaisa pidimme samaista tuulimyllyä myös tukikohtanamme; me emme jahdanneet Pokemoneja vaan me olimme etsiviä kuten Neiti Etsivä. Kuullaan taas pian!

 

Pin It