Vesivahingon kautta toiveiden keittiöön

Pakko myöntää, että reilu vuosi sitten, kun keittiön lattialautojen alta alkoi kuulumaan veden litinä ja lätinä, en ehkä tuntenut itseäni maailman onnekkaimmaksi. Muutaman tunnin kuluttua asiat olivat jo kuitenkin edenneet:  vakuutusyhtiöstä oli lattian purkamiseen lupa, putkifirma oli käynyt ja apuavoimia (kiitos äiti ja isä!!) oli saatu paikalle. Meillä oli vesivahinko keittiössä. Perskule. Muutaman kuukauden ikäinen vauva ja kaksi muutakin lasta. Huoh. Yön nukuttuamme oli suunnitelma selvä; koko keittiö uusitaan. Olihan siitä unelmoitu siitä asti, kun olimme tämän kodin ostaneet. Vihdoinkin saisimme yhdistettyä myös keittiön ja olohuoneen. Suunnitelmat etenivät nopeasti sillä alusta asti oli selvää, että keittiö tulee IKEAsta. Tasan vuosi sitten remontti oli aluillaan. Onneksi saimme apuvoimia vanhempieni suunnalta, mutta siitäkin huolimatta voin sanoa, että oli rankin kesä ikinä. Ilman keittiötä emme voineet asua omassa kodissamme joten asuin lasten kanssa milloin missäkin ja toisaalta budjettimme oli aivan minimaalinen (koska remontti tuli täytenä yllätyksenä) joten itse puuhasteltavaa oli suhteellisen paljon. Mutta kesästä selvittiin. Välillä hampaat irvessä, mutta loppujen lopuksi keittiöstä tuli juuri sellainen kuin olimme toivoneet. k_L9A6157k_L9A6159k_L9A6154k_L9A6179k_L9A6146_L9A6196k_L9A6192k_L9A6187k_L9A6166k_L9A6197k_L9A6223k_L9A6103k_L9A6162keittio1k_L9A6237

Siinä se nyt on. Sekalainen kokoelma kaikkea. Rosoa ja sileää. En koskaan olisi uskonut, että meille jää ns puunväriset keittiötasot, mutta niin vaan ne jäivät. Ainakin hetkeksi. Eihän ensi vuodesta kukaan vielä tiedä. Mukavaa viikkoa teille kaikille.

Pin It