Meidän perheen pakopaikka

Vaikka lapsesta saakka itselleni on ollutkin selvää etten tahdo asua maalla niin mökkeilyä rakastan. Pikkuruinen ja vaatimaton kesämökkimme on meidän perheen todellinen pakopaikka. Siellä unohdetaan arjen kiireet ja murheet. Siellä vietetään touhukkaita päiviä yhdessä puuhaillen. Saunotaan, grillataan, leikitään hippaa, pelataan jalkapalloa, pyöräillään, veneilleen, kalastetaan silläkin uhalla, että koukku on jonkun toisen onkijan poskessa kiinni jne jne. Aivan tuiki tavallisia juttua, mutta kuitenkin niin erilaisia mitä teemme omassa kodissamme.

IMG_4674

 

IMG_3978

IMG_3942

IMG_3975

IMG_3970

IMG_4631

En voi kieltää etteikö myös herkuttelu kuuluisi varsin tärkeässä osassa meidän mökkeilyyn. Viime viikonloppuna tehtailimme letuista kakun. Siitä tulikin heti uusi mökki-suosikki. Lettujen lisäksi tarvittiin hilloa ja kermavaahtoa. Myös pari pussillista pakastemarjoja sain upotettua hillon joukkoon (meillä on meneillään pakastimen tyhjennysviikot) Koristeeksi laitoin tuoreita kotimaisia mansikoita ja pakasteesta vadelmia. Tätä reseptiä ajattelin tänä kesänä toteuttaa myös mökkivieraille.

IMG_4663

IMG_4665

Tulevana viikonloppuna emme mökille ennetä, sillä juhlistamme kaupungissa rakkaan kummipoikamme Eetun YO-juhlia. Onnea Eetu! Näillä aatoksilla kohti viikonloppua. Kuullaan taas pian. Niin ja olisi mukava kuulla teidän muiden mökkiherkuista ja muistakin kesäisistä tarjottavista.

 

 

Pin It