Talven huumaa + höyryävän lämpimän herkun resepti

Hyvää talvista sunnuntaiaamua, toivottavasti virkeää sellaista (mekin nukuimme yli kuuteen jihuu!) Talviset kelit on kyllä parhaita (tai kesä on paras, mutta toiseksi paras siis!) Nyt useampi viikko ollaan saatu nauttia myös talviurheilusta. Luisteleminen =hikeä tihkuen kiristelet pukukopissa luistimia; muidenkin kuin omiasi. Kentällä nostelet pystyyn niitä jotka apua kaipaavat. Hiihtäminen =myssy silmillä yrität saada monot kiinni suksiin. Tsemppihuutoja kiljuen juoksentelet hiihtäjän perässä. Ja taas nostelet pystyyn apua tarvitsevia. Lasketteleminen =ehkä ensi vuonna sitten. Kivaa; muistaakseni! Hissillä pääsee ainakin näppärästi ylös jos pysyy hississä pystyssä. Pulkkamäki =hiki, ylös kipuaminen pulkkaporukkaa perässä vetäen, naamalle lentävä lumi, koska kuka muukaan valittaisiin pulkkaan etummaiseksi? Kaikkeen näihin liittyy lisäksi suuri määrä iloa, riemua ja yhdessäoloa. Onnistuneen ulkoilun jälkeen on aika koota perhe sisälle. Kiljuva nälkä! Eikä ruokaa tietenkään valmiina. Tässä nopea-nopea-nopea vinkki.

IMG_7627

Tarvitset bataattia, kookoskermaa, punaista currytahnaa. Lisäksi tarvitset kattilan ja vettä missä keität kuoritut, pilkotut bataatit pehmeiksi. Kaada vedestä suurin osa pois. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää kookoskerma ja currytahna. Nopea, helppo ja maukas.

IMG_7602

IMG_7592

Onnekasta sunnuntaita teille kaikille!

IMG_7453

 

 

Pin It