Perusperheen perus uuden vuoden pirskeet

Jokunen aika sitten yksi ystäväni sanoi, että te olette sellainen perusperhe. Se oli ehkä kaikkein hienointa mitä itselleni oli kukaan koko vuonna sanonut. Perusperhe. Se on ollut tavoitteeni; eikö saisi olla? Perhe jossa viihdytään, turvataan, tuetaan ja rakastetaan (ja raivotaankin!)

Tänään tämä perusperhe viettää uuden vuoden pirskeitä oman porukan kesken. Rakastan juhlia, vieraita ja kaikkea siihen liittyvää. Mutta uuden vuoden juhlien yhdistäminen aikaisin heräävään lapsiperheeseen on lähes mahdotonta (kokemusta on!!). Vieraat viihtyvät neljään asti; mikä tietenkin on hienoa, että kaikki viihtyvät. Mutta kun sitten nouset 5.50 lasten kanssa odottamaan Pikku Kakkosen alkamista alle kahden tunnin unien jälkeen niin päivästä voi kehkeytyä yllättävän pitkä ja uuvuttava. Oman haasteensa kaikkeen tuo myös innokkaat juhla-apulaiset. Tässä Neiti H foodstylistina. Toista yhtä tehokasta saa hakea.

IMG_6893

IMG_6905

Ja kun ollaan oman porukan kesken niin tarjoilutkin voivat olla aivan perusperheellisiä tacoja ja tortilloja.

IMG_6873

Toivon teille kaikille säkenöivän hohdokasta juhlailtaa ja ennen kaikkea onnea vuodelle 2016

Pin It