Joulukorttipäivä

Tähän joulukuiseen päivään sitä on päästy; nimittäin joulukorttipäivään. Me emme ikinä ole ennättäneet saada kortteja postiin sillä halvemmalla hinnalla vaan hikihatussa ne kiikutetaan siinä ja siinä kaksi päivää ennen aattoa postin oranssiin boksiin ja toivotaan, että tänäkin vuonna ne ehtivät edes suunnilleen ajoissa. No niin tapahtuu tänäkin vuonna. Tai ehkä saadaan kortit jo tällä viikolla postiin joka olisi meidän perheen ennätys.

IMG_6179

Mutta ollaan me silti jo puuhasteltu korttien parissa. Keräsimme poikien kanssa jo aikaisemmin syksyllä ison kasan risuja talteen (rakas puolisoni katsoi epäillen, että onkohan se ihan pakollista??) Olihan se. Risuista tehtiin kuusia; tietenkin!

IMG_6186

Mutta koska perheen jouluprojekteja organisoi öhöm liian innokkaan ja liian kunnianhimoisen ihmisen yhdistelmä (allekirjoittanut) niin täytyihin kortteihin saada myös muistoksi valokuva. Joulukuva. Tunnelmallinen. Kolme lasta. Kissa jätettiin pois kuvasta tänä vuonna (liikaa haastetta jo muutenkin!) Kuvauspaikaksi olin kaavaillut Turun Tuomiokirkkoa. Epäpätevänä nettitulkitsijana en tosin osannut lukea kirkon aikatauluja joten kahteen otteeseen oltiin siellä eilen täysin väärään aikaan. Juuri ennen kuin kirkko sulkeutui ehdittiin napata pari kuvaa. Ei siitä nyt ihan sellainen tullut kuin olin kaavaillut, mutta kukaan ei saanut hepulia, eikä kukaan juurikaan itkenyt ja muutenkin tunnelma oli hyvä joten pakkohan kuvankin oli kelvata.

IMG_6195

Siinä ne ovat. Elämäni aarteet! Voiko ihminen enempää toivoa?

IMG_6198

Iki-ihana intialaisesta kierrätyspuusta tehty kehys löytyi jo aiemmin Tyttö ja Vuohi-liikkeestä. Suosittelen käymään. Liike löytyy Linnankadulta Leluliike Casagranden läheisyydestä. Ihania tuotteita ja kaupan päälle hyvä mieli siitä, että voi ostoksellaan auttaa jotakuta.

Pin It