Kun Helmistä tuli vihdoinkin oikeasti Helmi

Suuresta haaveesta syntyi monien mutkien ja pitkän odotuksen kautta pikkuruinen ihana tyttö; neiti Helmi Sofia. Ja vihdoin maaliskuussa juhlistimme Helmin kastejuhlaa. Päivä oli tulvillaan rakkaita ihmisiä, onnellisia hymyjä, jännittyneitä ilmeitä, keittiön puolella kiirettä noh sitä kaikkea mitä onnistuneisiin juhliin yleensäkin sisältyy. Kastepaikkana oli iki-ihana Nummen Seurakuntakoti. Ja koska olimme itse puuhastelleet lähes kaiken poikienkin ristiäisiin niin samalla tavalla toimimme nytkin. Tosin tällä kerralla kolmen lapsen ja aikamoisen yleistohinan keskellä otimme mieluusti kaiken tarjolla olleen avun vastaan oli kyseessä sitten lastenhoitaminen, juustosarvien leipominen tai kotijuuston tekeminen.

IMG_9069 IMG_9075 IMG_9076 Mekko

 

IMG_8096IMG_8183IMG_8109IMG_8110_MG_1417

Kutsukortit, paikkamerkit, ohjelmalehtiset, pussukat lapsille, kukkia sisälle ja ulos – tarjoilupöytään upotetut tulppaanit ja pienet kimput pieniin pöytiin jne. Juuri ennen h-hetkeä kaikki kuitenkin saatiin valmiiksi.

IMG_8328

_MG_1614

Helmin lisäksi päivän tärkeimmät henkilöt olivat Martin seurakunnan ihana pappi Liisa Kuusela sekä tietenkin rakkaat kummit. Helmi sai kummeiksiin mitä parhaimmat ihmiset; viisautta, rohkeutta, voimaa, tahtoa, kauneutta ja hyvyyttä. Voiko pieni ihminen muuta toivoa? Papin sanat koskettivat varmasti jokaista; kuinka helmestä vasta vaikeuksien kautta kehittyy todellinen aarre, ihka oikea Helmi. Sofia puolestaa tarkoittaa viisautta.

_MG_1684

Aarre selvisi kunnialla omasta urakastaan ja myös Onni esitti reippaasti oman ohjelmansa. Halusimme saada pojat osallisiksi toimitukseen, että hekin tunsivat itsensä tärkeiksi.

_MG_1628

Kun virallinen osuus oltiin onnekkaasti saatu suoritettua oli aika ruokailla sekä nauttia hyvästä seurasta että ohjelmasta sekä herkutella ensin karkkipuffetin herkuilla ja myöhemmin vielä prinsessakakuilla ja muilla makeilla herkuilla.

IMG_9084

 

 

IMG_8115_MG_2120_MG_1894IMG_8126

_MG_2147

IMG_8210IMG_8223

_MG_1442

 

_MG_2024

IMG_8293IMG_8132

_MG_1502

 

IMG_8269

 

Helmin ensimmäiset isot juhlat olivat menestys. Ilman rakkaita ihmisiä lähelläni en olisi mitään. Perhe on paras ja olen siitä jokaisena hetkenä onnellinen ja kiitollinen!

Hyvillä mielin kohti uutta viikkoa.

Ja vielä tärkeä asia joka meinasi unohtua; Suuri kiitos Timolle kuvista ja Yasminille avusta keittiössä!

 

Pin It

Kommentit on suljettu.