Syksyisiä kukkia

Vaikka kesän jäljiltä onkin ihana pukeutua kaikkiin syksyisiin vaatteisiin niin tietty haikeus siinä kuitenkin kulkee mukana. Hellemekkojen pakkaamisen yhteydessä ikään kuin luovun yhdestä suuren suuresta rakkaudestani; kesästä ja lämmöstä. Juuri nyt tuleva kesä tuntuu hirmuisen kaukaiselta. Syksyinen kukkamekko; sillä yritän karkoittaa tätä haikeutta.

IMG_4713 IMG_4669IMG_4643

Jos kukkamekosta ei irtoa riittävästi voimaa niin olen päättänyt, että tämän syksyn tärkein voimanlähde on ystävien näkeminen. Pienten lasten äitini, remontin keskellä ja työkiireiden seassa olen liian monta vuotta jättänyt ystävät liian vähälle huomiolle. Ihanaa silti huomata, että ystävät ovat edelleen tallella. Nyt on oikea hetki nauttia elämästä ja ystävistä.

IMG_5121

IMG_5128

Muistutuksena vielä tämän kuukauden kestävästä kilpailusta jonka palkintona on kuvaukset kanssani sekä Heidi Pehkosen tekemät upeat meikit&hiukset. Riittää, kun tykkäät Soul Maman facebook-sivusta

Lisäinfona vielä: kukkamekko Asosilta.

Pin It