Pullapojan pinnatuoli

Arkiaamut ovat toisinaan ihan mahdottoman kamalia ja toisinaan taas ainakin edes kohtuullisen mukavia. Tämä aamu kuului niihin kohtuullisiin. Olimme nimittäin illalla saaneet koottua Ikeasta ostamamme AGAM juniorituolin. Aarre oli enemmän kuin onnellinen, kun ns vauvojentuoli oli laitettu pois. Itsekin hehkuin tyytyväisyyttä, sillä tämä tuolihan oli jo välillä pois Ikean valikoimista, mutta nyt tänä syksynä tuoli löytyi taas kaikeksi onneksi mallistosta.

IMG_5326

IMG_5322

Aamun onnistumiseen saattoi osaltaan vaikutta myös se, että aamupuuron jälkeen tarjolla oli vielä pullapoika tai oikeastaan pullanalle. Herkut massussa kohti päiväkotia ja töitä. Iloista keskiviikkoa kaikille.

IMG_5302

IMG_5315

Muistathan, että tykkäämällä soulmaman facebook-sivusta olet mukana henkilökuvauksen arvonnassa. Kilpailu on voimassa lokakuun 2013

Pin It