Kun aikuiset jää kotiin kahdestaan

Meille tarjoutui mahdollisuus rakkaan puoliskoni kanssa viettää perjantai-ilta kaksistaan, kun molemmat pojat olivat enemmän kuin halukkaita menemään isovanhemmille yökylään. Illasta kehkeytyi hmm tehokkaan vauhdikas…

IMG_4571

IMG_5155

IMG_5160 IMG_5157

Päädyimme laittamaan makkarin yhteen seinään uuden tapetin ja muutama muu seinä sai uuden maalipinnan. Ihailen kyllä suuresti mieheni pitkää pinnaa ideatulvan keskellä. Seinästä tuli ihana. Juurikin sellainen kuin olin haaveillut. Seinän onnistuminen poiki tosin uusia toiveita makkarin suhteen. Nyt etsimme hurjalla vauhdilla mm uutta sänkyä.

Jottei ilta olisi kokonaan mennyt työskentelyssä piipahdimme myös vähän ulkona. Olipa ihan mahtavaa saada olla rauhassa kahdestaan.

IMG_5180

IMG_5212 IMG_5249

Niin ja sainpahan mahdollisuuden käyttää uutta punaista mekkoani. Hankin sen rakkaiden ystävien häihin, mutta pienten muutosten jälkeen toiminkin häissä kuvaajana ja pukeuduinkin sinne toiseen mekkoon.

Raidallinen tapetti löytyi ihme kyllä Bauhausista. Olin tilaamassa tapettia netistä, mutta käväisimme muissa asioissa Bauhausissa ja tadaa siellä tämä tapetti odotti meitä.

Punainen mekko Asosilta, samoin kengät. Takki Stockmannilta.

Pin It