Elokuvissa lentsikoimassa

IMG_4762

Vaikka olen periaatteessa tehnyt päätöksen, että pyrin olemaan blogissani positiivinen ja valitsen aihealueet useimmiten niin, että ne ovat joko itselleni hyvin tärkeitä tai sitten oikeasti hyviä. Mutta, mutta en voi olla kirjoittamatta Lentsikat-elokuvasta. Tämä hartaasti odotettu uutuus saapui elokuviin viime perjantaina eli 27.9 jolloin mekin koko perheen voimin suuntasimme sitä katsomaan.

IMG_4760

Raatiin kuului siis 1×3-v, 1×7-v. ja 2xvähän vanhemmat. Autot-elokuvat ovat meillä edelleen kerrassaan suosittuja ja ehkäpä siksi odotukset myös Lentsikoita kohtaan olivat korkealla. Iso saavillinen poppareita ja irtokarkkeja käsissämme suuntasimme jännittyneinä paikoillemme.

IMG_3034IMG_4755

Lentokoneiden jyrinä räjäytti elokuvan liikkeelle ehkä vähän turhankin voimallisesti. Suloiset Lentsikat muistuttivat tyylillisesti Autot-elokuvan hahmoja ja ehkä juuri tästäkin syystä elokuva muistutti turhan paljon Autot-elokuvia. Me aikuiset katsahdimme toisiamme useamman kerran; ahaa juurikin näin! Ja huoh! Ja mikä pahinta elokuva ei myöskään vakuuttanut poikia. Jotain uutta ja erilaista elokuva olisi kipeästi kaivannut. En kaipaa liian vaikeita juonenkäänteitä, mutta ei lapsiakaan pitäisi kohtuuttomasti aliarvioida katsojina. Elokuvan päätähden nimi Dusty Crophopper oli puolestaan selkeästi ainakin 3-vuotiaalle liian outo ja vaikea. Harmillista, ettei Lentsikoiden lento kantanut pidemmälle. Lapsille on kuitenkin kohtuullisen vähän elokuvia joten aina, kun lasten kanssa elokuviin pääsee toivoo elokuvan tuovan iloa pitkäksi aikaa. Parasta koko elokuvissa käymisessä/elokuvassa oli yhteinen aika perheen kanssa.

IMG_4773IMG_4771IMG_4813

Poikien vaatteet: liivit H&M, housut ja neuleet Next Oma takkini Vilasta. Hiukseni laittoi ihana Heidi Pehkonen  josta pääsenkin oivasti muistuttamaan teitä kaikkia tämän kuukauden kestävästä kilpailusta jonka palkintona on henkilökuvaus johon Heidi on lupautunut tekemään meikit ja hiukset. Riittää, että tykkäät Soul Maman Facebook-sivusta.

 

Pin It