Voimia keräämässä Kreetalla

Vappu-terveiset Kreetalla.

Tuntuu ihan oudolta olla kaksistaan matkalla. Välillä on melkein jopa turhan hiljaista ja rauhallista. Tuntuu niin hassulta, kun kukaan ei kysy äiti sitä, äiti tätä jne.

Ollaan täällä lähinnä nautittu siitä, että saa olla rauhassa toisen kanssa. Kuunnella lauseet loppuu. Syödä nousematta kesken ruokailun ruokapöydästä. Samalla ollaan juhlistettu Jeren synttäreitä. Ja ennen kaikkea kerätty voimia tulevaan kesään. Viimeiset pari-kolme lasten kesälomakautta ovat olleet  melkoista hulinaa. 2,5 kuukauden loma koulusta on varmasti lapsille mukava juttu, mutta kieltämättä aikamoinen stressi meille monelle aikuiselle.  Mutta tänään ei murehduta sitäkään vaan kerätään voimaa auringosta. Lämpöä on n 30 astetta ja uima-alas kutsuu. Mukavaa vapunpäivää teille kaikille!

 

 

Pin It