Joulukuun toinen – metsäsynttärit

Meidän perheen prinsessa, todellinen pinkin ja vaaleanpunaisen rakastaja täytti jokunen päivä sitten jo kolme. Viime sunnuntaina juhlistimme Helmiä. Mutta tällä kerralla ei oltukaan vaaleanpunaisissa fiiliksissä (kuin vain vähän) vaan Suomen juhlavuoden kunniaksi teemana oli metsä. Juhlissa vauhti ja innostus oli niin huipussaan, että kuvaaminen jäi ihan pieneen rooliin. Tässä kuitenkin muutama napsaisu juhlista.

Olen kuullut, että monissa perheissä lapset eivät halua kakkua ollenkaan, mutta meillä se on aina lasten mielestä tärkein tarjoilu. Helmi on innokas leipuri ja omalla ilmiömäisellä tyylillään rikkoi kaikki munat tähänkin kakkuun – eikä nytkään mennyt yhtään kuorenpalaa vaikka tyyli on hmmm varsin erikoinen. Jos itse tekisin samalla tyylillä niin kulhossa ei olisi kananmunaa nimeksikään, mutta kuoria sitäkin enemmän.

Keittiöön ruokapöydän päälle asettelin ”metsäisen”- koristeen mustikan- ja puolukanvarvuista, eukaluptyksesta, pistaasista ja vahakukista.

Muista koristeista tulee blogijuttua myöhemmin tässä kuussa. Nyt lauantai-illan hulinaan. Poikkeuksellisesti meillä pauhaa televisio vielä auki, sillä saimme tänään uuden jouluelokuvan Viirun ja Pesosen Paras joulu ikinä. Vaikuttaa juuri sopivalta leffalta meidän perheelle. Iloista pikkujoulua teille kaikille.

P.S. Kiitos kaikille mukana olleille vieraille; teidän ansiosta oli ihanat juhlat. Kiitos, kun tulitte. Viikko on mennyt teitä kaikkia muistellessa.

Pin It