Joulukuun seitsemästoista – joululahjatoiveiden parhaimmistoa + joulukorttikuvat

Meillä tahtoo jäädä asiat aina vähän viime tippaan. Jouluun on enää viikko ja kaikki on vielä levällään. Mutta kyllä ne valmiiksi tulevat. Tärkeimmät ainakin. Tänään saatiin aikaiseksi joulukorttikuvat. Juupajuu ei ollut ihan vuoden hauskin kuvaus tai kuvattavilla oli kuulemma kylmä ja lisäksi tosi tylsää.

Tuomiokirkon portailla näytti jokunen muukin olevan samoissa aikeissa. Joten todistetusti emme ole ainoa myöhäinen-perhe.

Kuvauksessa oli puhetta ettei liikuttaisi tai ainakaan hypittäisi, kun valotusaika oli kuitenkin niin pitkä. Tai vaikka syy olisikin ollut mikä tahansa niin tuskin kukaan olisi viitsinyt olla paikoillaan – siltikään. Tai noh Onni ehkä.

Juhuu kamera olis täällä edessä. Huhuu?!? Kiinnostaisko ketään? Jos olet aiemmin lukenut blogiani niin vastaavia kokemuksia on vahvasti läsnä mm Ollapa valokuvaaja omille lapsille jutussa.

Eiköhän me kuitenkin se yksi tarvittava kuva saatu aikaiseksi. Huomenna mitä nöyrimmin lähetän sen painoon ja toivon, että saan kortit mahdollisimman pian.

Toden totta otsikossa lupasin myös kertoa meidän lasten lahjatoiveista. Meillä oli tänä vuonna lahjat rajattu kolmeen viralliseen toiveeseen ja yhteen secret santa toiveeseen.  Toki alustavia toiveita oli vaikka kuinka ja paljon. Niistä saatiin kyllä mukavasti karsittua ja jäljelle jäi ne tärkeimmät. Huvittavinta oli kuitenkin se, että pojista molemmat käyttivät yhden toiveistaan seuraavaan: kaksi kiloa kirsikkatomaatteja, iso pussi mandariineja ja päärynöitä. Tästä saa vaikutelman, että elämme täydessä kurjuudessa missä lapsetkaan eivät koskaan saa hedelmiä. Tieto on tosin väärä. Onneksi. Kirsikkatomaatteja syödään meillä aina. Ihan jokaisena päivänä tai ainakin melkein. Mutta, kun ne täytyy aina jakaa ja laskea ja lajitella. Kahdessa kilossa olisi enemmän kuin tarpeeksi. Niin pojat uskovat.

Bonuksena vielä kerrottakoon sellainen tieto, että yhtäkkiä lapsille tulikin vielä mahdollisuus toivoa yhtä lahjaa enemmän. Helmi ja Onni keksivät nopeasti omansa. Ja niin oikeastaan Aarrekin. Hän toivoi purkillista piimää. Piimää. Eikä hän oikeastaan koskaan edes juo piimää. Mutta jos nyt aloittaisi. Purkillinen piimää siis.

Ihanaa viikkoa teille kaikille

 

Pin It

Yksi vastaus artikkeliin “Joulukuun seitsemästoista – joululahjatoiveiden parhaimmistoa + joulukorttikuvat”

Kommentit on suljettu.