Joulukuun kuudes – Todellinen mekkojen päivä niin Linnassa kuin meillä kotona

Juhlakausi hurisee jo vilkkaasti. Tänään olemme saaneet juhlia Suomen itsenäisyyden 100-v juhlaa. Tulevina viikkoina on vielä tulossa vaikka mitä joulujuhlaa, konserttia ja menoa. Nyt jos joskus kannattaa todellakin tähän harmauden keskelle kaivaa esiin kaapista ne kaikkein kivoimmat mekot.  Ja tänään on varmasti vuoden puhutuin päivä muutenkin mekkojen osalta, kun olemme saaneet ihailla ja vähän myös kauhistella linnanjuhlien pukuloistoa. Joten sen kunniaksi  esittelyssä meidän Helmin joulukauden 2017 vaatteet.

Tämä ensimmäinen mekko on Nextiltä . Rakastan perinteisiä lastenvaatteita ja mikä voisikaan olla enempää perinteinen kuin ruutumekko? Nextin vaatteet ovat muutenkin meidän perheen lasten suosikkeja. Mielestäni hintalaatusuhde on todella hyvin kohdillaan.

Toinen ihanuus on puolestaan Pop:n  mekkoja.  Punainen on ainakin omia suosikkejani ja kankaana veluuri on kerrassaan mahtava. Rusetti antaa mekkoon juhlavuutta, mutta toisaalta juhlakauden jälkeen mekko käy loistavasti myös ns arkimekkona mukavuutensa ansiosta. Iso kiitos tästä mekosta kuuluu Helmin Helsingin kummeille.

Kolmas tähän esittelyyn päässyt suosikkimekko on puolestaan Zarasta Meillä Zaran vaatteet ovat olleet Helmin käytössä hyviä siksi, koska monet niistä ovat malliltaan kapeita. Tässä veluurimekossa hohtavat muutamat tähdet. Lisäksi aivan pakko vielä mainita tuosta Lindexin hauskasta eläinkukkapanta-yhdistelmästä. Se jos joku sopii juhliin ja leikkeihin koko vuoden ympäriinsä. Myös Helmin takki on Lindexin valikoimista.

Millaisiin vaateratkaisuihin te muut olette päätyneet?  Onko kaikki juhlakauden hankinnat jo tehty?

Mukavaa (itsenäisyyspäivän) iltaa teille kaikille.

Pin It