Joulukuun kolmas – koristeet ensimmäiselle adventille

Joulukuu tulee hurahtamaan niin vauhdilla, sillä kolmen viikon kuluttua ollaan jo jouluaatossa.  Meillä joulua jännitetään jo enemmän kuin tarpeeksi ja sen puolesta en ole ollenkaan surullinen, että joulu onkin jo niin pian. Kotia on ihana koristella jouluisiin tunnelmiin. Sytytimme jo eilen ensimmäisen adventin kynttilän, koska tänään sunnuntaina jokaisella meistä on kiireitä vähän sinne ja tänne.

Luonnonläheinen ja metsäinen teema tulee jatkumaan meillä myös jouluna. Ehkä ripauksella kultaa ja tummia ruskean ja harmaan sävyjä. Ja tietenkin valkoinen kuuluu myös mukaan.

Vanhat lasipullot ja -purnukat saavat uuden ilmeen oksista. Vedessä oksat säilyvät hyvinä pitkään, mutta vesi kannattaa kuitenkin muistaa vaihtaa muutamien päivien välein jotta pullojen ilme pysyy raikkaana.

Sateisesta säästä huolimatta oikein hyvää ensimmäistä adventtia teille kaikille. Itse suuntaan kaupungille (monien, monien muiden ihmisten tapaan) En tosin ostamaan joululahjoja vaan itselleni uusia jooga-vaatteita sillä olen tänä syksynä täysin hurahtanut joogaan. Mutta joogasta lisää toisella kerralla.

Pin It