Joulukuun eka – jo! Nyt on aika kerätä äitipisteitä

Tänä viikonloppuna on monilla varmasti jos minkälaisia pikkujouluja.  Meillä tätä viikonloppua vietetään jouluisten puuhailujen parissa. Syksy on ollut niin kiireinen, että aika lasten kanssa tuntuu jääneen vähille joten tänä vuonna karsin kalenterista lähes kaikki pikkujoulut ja keskityn lapsien kanssa valmistelemaan joulua. Ja hei tästä se oikein alkaa. Joulukuun ensimmäisestä. Lapsien lahjalistat ovatkin jo suht valmiina (ja kiltteinäkin on oltu; toiset enemmän ja toiset vähemmän) Oman kiltteyteni kanssa on vähän niin ja näin. Joten tänään oli hyvä hetki kerätä muutama äitipiste tekemällä lapsille leipäjoulukuuset. Tänä vuonna näyttää olevan selkeä suuntaus se, että ruuastakin muotoillaan vaikka ja mitä. Omat taidot eivät hurjan vaikeisiin juttuihin riitä. Onneksi nämä olivat niiin helpot ja nopeat valmistaa.

Ja tällaisia näistä nyt sitten tuli.

Joulukuista perjantai-iltaa teille kaikille

 

Pin It