Se on syksy nyt. Pizzajuhlat syksyn kunniaksi

Tämä kesä hurahti niin ettei kesää oikein kunnolla tainnut ollakaan. Mutta nyt on syksy. Toden totta. Puiden väriloisto on hurmaava. Vaikka kirpeän viileäinä aamuina, jolloin hanskojen etsimiseen aamukiiressä menee juuri ne minuutit joita en ollut siihen aamuun varannut, en syksyä hyväksykään. Vaan suorastaan inhoan. Vihaan jopa. Mutta tavallaan myös rakastan. Hämäryyttä. Hissuttelua. Kotona olemista. Tänä viikonloppuna juurikin teimme niin – olimme kotona. Ja järjestimme pikkuruiset  pizzajuhlat – syksylle.  Ihan maailman mainioin pizzauuni Uuni suoriutui tehtävästään erinomaisesti. Lisäksi rakas puolisoni on erittäin taitava pizzojen tekijä joten eipä siihen muuta tarvittukaan.

Yleensä vastustan kaikkien aparaattien ja vempainten hankintaa ja niin muistaakseni kävi tämän pizzauuninkin kanssa, mutta pakko myöntää kuinka väärässä olinkaan. Tämä jos joku on loistava suomalainen keksintö. Vahvaa kannatusta Uunille meidän perheen suunnalta.

Syksyisen kirpakkaa viikkoa teille kaikille.

Pin It