Tyttöjen välisestä ystävyydestä – voiko se kestää koko elämän?

Muistatko vielä miten ja missä tapasit lapsuutesi parhaimman ystävän? Oliko ilmassa heti jotain erityistä? Vai kuluiko aikaa ennen kuin hitsaannuitte yhteen? Entä nyt aikuisena; muistatko miten oletkaan tavannut parhaimmat ystäväsi? Rakkain ja läheisin ystäväni lapsuudesta kulkee edelleen vierelläni; vaikka elämmekin hyvin erilaista elämää niin ystävyys on säilynyt. Töiden kautta elämääni on myös liittynyt iso määrä ystäviä. Monia erityisen rakkaita ystäviä on elämääni tullut lasten myötä. Se on ollut sellainen ihmeellisen ihana extra bonus josta en ennen lapsia osannut unelmoidakaan.

Omien kokemusteni lisäksi saan läheltä elää ja ihastella 2-vuotiaan tytön ystävyyssuhteita ja sitä kuinka valtavan tärkeitä ne ovat jo nyt! Toki meidän pojillakin on aina ollut hyviä ja rakkaita ystäviä. Mutta kyllä nyt joudun myöntämään, että siinä tyttöjen välisessä ystävyydessä on jotain syvää ja erityistä.

 

Meillä oli Helmin kanssa iso ilo saada tällä viikolla vieraaksi sisätelttaretkelle rakas ystäväni ja hänen super suloinen tyttönsä. Tytöt ovat aiemmin tavanneet vain muutamia kertoja, mutta nyt se oli heti menoa. Todellista ystävyyttä. Leikit kruunasivat iki-ihanat Cailapin Muumi-tuotteet jotka olin saanut Cailapista testaukseen.

Kaksi vahvaa, tarmokasta, tehokasta, määrätietoista, omatoimista, taitavaa ja iloista tyttöä.

 

Heti salaisuuksia, supsutteluja, hassutteluja ja lauluja.

Vähän herkkuja. Uudet hiuspinnit paikoilleen. Varmistus, että kummalla on nyt myyt ja kummalla niiskuneidit ja taas leikit jatkuivat.

Meillä neljällä oli todella mukava retki. Meillä aikuisilla on takana jo 10-vuoden ystävyys. Tämä ystävyys on tarjonnut ja antanut paljon; olen saanut mahdottoman määrän tukea, kannustusta, apua ja vaikka mitä!

Ystävät ovat kyllä ihan parasta!

Ja voi, että niin olivat myös Cailapin tuotteet. On aivan pakko laittaa tähän loppuun vielä muutama kuva myös niistä.

Näiden korujen kanssa vapuista ja muista kevään juhlista tulee varmasti  hohdokkaan loistokkaita.

Iloa ja ystävyyttä päiviinne!

Pin It