Mitä jos tämän pääsiäisen väri olisikin vihreä?

Mulla on ollut vuosia kestänyt ihastussuhde keltaiseen ja jossain taustalla tuolla se vieläkin on voimissaan, mutta siitäkin huolimatta olen ajatellut, että meidän perheen pääsiäinen ei tänä vuonna koostukaan keltaisesta vaan vihreästä sen monissa eri sävyissä.  Juhlahumun jälkeisenä maanantai-iltana koti näytti valjulta, tylsältä. Mikä voisikaan piristää sen paremmin kuin kevään vihreys?

Olen pitkään unelmoinut römpsöttävästä kevätkranssista. Ja tässä se nyt olisi.

Eihän näistä mun kukkaprojekteista koskaan tulisi mitään ilman super suurta apua ja tietämystä jonka saan Kukkaportin Jennyltä ja Eevalta. Eilenkin kuvauspalaverin päätyttyä ajattelin, että nyt olisi reilu tunti sitä ns omaa aikaa. Viestiä Kukkaporttiin, että löytyykö sopivaa kukkaa ja vihreää tähän kevätkranssiin ja löytyihän vaikka mitä.

 

Kranssiin valikoitui mukaan ranskalaista tulppaania, lumipalloheisiä, freesiaa, taskuruohoa ja hirssiä. Kevyttä ja ilmavaa; juurikin niin kuin olin toivonut.

Nyt tämä on koristanut meidän keittiössä, mutta ajattelin tehdä samanlaisen pääsiäiseksi olohuoneeseen.  Tai ainakin jonkin keveän ja vihreän.

Aurinkoista viikkoa teille kaikille.

Ja jottei tärkein unohtuisi niin nyt myös arvonta  Lego Ninjago ja Nexo Knightseihin liittyen on suoritettu. Onnekas voittaja on Elise H Olethan pikaisesti yhteydessä niin saan palkinnon toimitettua. Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajalle!

Pin It