Jos postilaatikkoon tipahtaisikin muuta luettavaa kuin jokaviikkoinen räpyläsankari – osallistu arvontaan

Viime aikoina on ollut paljon puhetta siitä, että suomalaiset pojat eivät lue riittävästi. Kirjat eivät kiinnosta eivätkä innosta. Siksi olenkin erityisen innoissani tästä yhteistyöstä Egmont Kustannuksen kanssa, sillä tämä postaus sisältää myös arvonnan joka innostaa lukemaan niin poikia kuin tyttöjäkin.

Joka viikkoinen räpyläjalkainen tunaroija on meidän perheessä tuttu ja turvallinen tuttavuus. Mutta nyt pojat saivat uutta mieluista luettavaa. Miten sattuikaan, että Lego Nexo Knights ja Lego Ninjago -lehdet löysivät tiensä juuri meille?

Sarjakuvien lisäksi lehdet sisälsivät muuta luettavaa ja lisäksi tehtäviä ja kilpailuja. Ennakkoon vähän ajattelin, että innostuukohan 10-vuotias esimurkku tällaisesta postista. Mutta innostuihan hän.  Hetkeen ei tarvinnut kiistellä kännykän käyttämisestä. Kerrassaan huippua.

Eskarilaiselle lehdet olivat oikea toiveiden täyttymys. Lehden mukana tulleet Lego-lahjukset kruunasivat kaiken. Aarre oppi jokunen aika sitten lukemaan joten tuntui varmasti huikealta saada itse lukea lehtiä.

Ja toden totta jottei tärkein unohtuisi niin nyt siihen luvattuun arvontaan. Loistavaa luettavaa, puuhattavaa ja tehtävää olisi luvassa onnekkaalle voittajalle. Kommentoi kenelle haluaisit lehtipaketin lahjoittaa niin olet mukana arvonnassa. Kilpailuaikaa on 26.3.2017 klo 22 asti. Mukavaa viikon jatkoa teille kaikille.

 

Pin It

18 vastausta artikkeliin “Jos postilaatikkoon tipahtaisikin muuta luettavaa kuin jokaviikkoinen räpyläsankari – osallistu arvontaan”

 1. Minun pienelle miehelle joka kovin kans treenaa jo lukemista <3 Varmasti myös isompi mies olisi ilahtunut kun nytkin viikon kohokohta on Akkari postilaatikossa 😉

 2. Meidän keskimmäiselle. Ikuiselle Lego-fanille. Ja ehkä isovelikin saisi pienen ”siivun” 😉

 3. Poikani ilahtuisi tällaisesta lukupaketista valtavasti! 🙂

 4. Mukana! Lehtipaketti tulisi tyttärelleni ja miehelleni 😀

  1. Moikka Elise H kiitos osallistumisesta ja onnittelut voitosta. Laittaisitko sähköpostilla osoitetietosi niin saan toimitettua palkinnon sinne teille. Sähköpostiosoitteeni on [email protected] Iloista kevättä toivottaen Jenni

 5. Ystävän pojalle antaisin 🙂 Hän varmasti ilahtuisi 🙂

 6. Kummipojalleni! Olisi ihana innostaa hänet lukemisen maailmaan. Muistan omasta lapsuudesta vieläkin sen päivän, kun kummitäti toi 3 paperikassillista lastensa vanhoja sarjakuvalehtiä luettavaksi mummolaan. Siinä meni tovi jos toinenkin lukiessa ja minulle se oli paras yllärilahja ikinä!

 7. Tyttärenpojilleni olisivat kivaa luettavaa. Vanhempi todella innokas lukemaan ja nuorempi kovasti ooettelee.

 8. No meidän Vitolle ja Milolle! Heillä on jatkuvat Lego Ninjago-leikit menossa 🙂

 9. Antaisin lehtipaketin juuri lukemaan oppineelle esikoiselle ja lehtien selailusta nauttivalle pikkuveljelle.

 10. Valtterille tietysti, suuri pieni mies on ehdoton Ninjago & Nexo -fani 😁

Kommentit on suljettu.