Kun koti kaipaa vihreyttä – meidän kodin uuden asukkaat

Olen onneton viherkasvien hoitaja. Olen lähinnä niiden kiduttaja ja kuihduttaja. Siitä huolimatta salaa mielessäni unelmoin upeasta puutarhasta, kukkaistuksista, marjapensaista ja vaikka mistä.  Tällä hetkellä etenkin siitä, että saisin kodin sisustukseen mukaan vihreitä elementtejä.  Hassua siinä mielessä, koska en koskaan aikaisemmin ole pitänyt vihreästä sisustusväreissä. Ensin hankimme vihreän nojatuolin Ellokselta. No sekään ei riittänyt vaan samainen nurkka piti viheröittää myös viherkasveilla.

Nyt on ilmakasvista alkaen kaikkea viherhuollettavaa.  Perjantaina päädyin myös viheriöimään keittiön seinän. Vuosia EI-listalleni kuulunut Peikonlehti nousi uuteen super suosioonsa, kun tein niistä keittiön seinälle koristeen.

Kuinka paljon huoneen ilme muuttuukaan muutamalla vihreällä lehdellä? Kevät todellakin tuli meille.

Onko siellä muita viherkasveihin hurahtaneita? Kaikki vinkit ja ideat otetaan mieluusti vastaan.

 

Pin It

2 vastausta artikkeliin “Kun koti kaipaa vihreyttä – meidän kodin uuden asukkaat”

 1. Hei,
  Olen myöstänä keväänä tykästynyt viherkasveihin, jotka olen laittanut vanhoihin ruskeisiin saviruukkuihin.

  ps. Sulla on tosi kivasti kirjoitetut blogit. Olet ne hauskasti kirjoittanut ja kuitenkin joka sana on niin totta. Olen muutamat reseptitkin sieltä napannut käyttööni.

  1. Heippa,

   Huomasin vasta nyt kommenttisi; iso kiitos palautteestasi ja anteeksi, etten ole vastannut siihen aiemmin.

   Vanhat ruskeat saviruukut kuulostavat todella kivalta vaihtoehdolta. Täytyypä varmaan itsellekin hankkia muutama sellainen.

   Hyvää kevättä toivotellen Jenni

Kommentit on suljettu.