”Sinun kanssasi on kiva tehdä töitä” – tällä ajatuksella kohti uutta työviikkoa

Olen tässä tänä vuonna vahvasti pyöritellyt kiitollisuuden tunteita. Toki olen monesta muustakin asiasta elämässäni hurjan kiitollinen ja onnellinen. Mutta tänä vuonna olen tuntenut suurta huumaavaa kiitollisuutta omasta yrityksestäni. Unelmasta jonka uskalsin toteuttaa reilu vuosi sitten. Ei sillä, että yritykseni vielä mikään rahasampo olisi ollut; ei todellakaan. Mutta muuten kuinka henkisesti palkitsevaa se on, kun asiakas kirjoittaa sähköpostiin ” sinun kanssasi on kiva tehdä töitä” tai saan kiitosviestin missä asiakas lainaa suoraan omilta asiakkailtaan saamia ylistäviä kehulauseita ottamistani valokuvista.  Boom ja taas mennään.

Vasta omien lapsien myötä oivalsin kuinka pitkälle oikeasti positiivisella palautteella pääseekään. Hymyllä, reippaalla otteella ja kannustavilla sanoilla. En tarkoita ylisanoja, maireita liioittelevia kohteliaisuuksia vaan rehellistä, kannustavaa otetta. Sanoja joita oikeasti tarkoittaa. Teeskentelemään en ryhdy edes asiakkaiden tähden. Olen sellainen kuin oikeasti olen. Uskon, että se kantaa pisimmälle.

Uusi viikko on jälleen aluillaan. Meistä jokaisen elämä on vuorollaan varsin takkuista ja toisinaan taas varsin kepeää. Toivon teille kaikille mahdollisimman hyvää ja antoisaa viikkoa. Itse aion tällä viikolla keskittyä kuuntelemaan asiakkaiden toiveita ja ideoita ja muistaa rehellisesti sanoa kiitos ja kehua, kun siihen on aihetta. Sekä tietenkin omien lastenkin kohdalla muistaa huutamisella asioiden ratkaisemisen sijaan laskea ensin sataan ja sitten miettiä niitä kannustettavia asioita.

Lopuksi vielä lainaus erään asiakasyritykseni blogista: ”Tämä uskomaton kolmen lapsen äiti hallitsee taitavien kuvien lisäksi myös leivonnan.” Huonoakin huonomman päivän jälkeen, kun luin tuon tekstin en voinut kuin nyyhkäistä. Miten kukaan voikaan ajatella minusta niin paljon niin hyvää?

Kukat loistokkaasta kukkakaupasta Kukkaportista

Omia työnäytteitäni puolestaan löytyy osoitteesta jennivirta.fi

Pin It