Miten 2-vuotias voi tietää mitään trendeistä?

Olen tässä itsekseni mietiskellyt, että mistä ihmeestä 2-vuotias voi tietää mikä on trendikästä ja hienoa? Mutta meillä asuu varsinainen tietotoimisto tässä suhteessa. Ja nyt maailman ovat vallanneet yksisarviset.  Jos collegepaidassa on yksisarvinen se on aivan mahtava. Kurahaalariakin toimitettiin hankittavaksi mallia yksisarvinen (tästä kieltäydyin. Vahvasti). Nyt toivelistalla on mm yksisarvinen makuupussi.

Noh itsekin tästä touhotuksesta innostuneena päätin puuhastella Onnin ja Jeren merkkipäivien kunniaksi yksisarviset donitsit. Jopa 10-vuotias oli näiden äärellä hetken sanaton, kunnes sanoi näiden olevan hienoin leivonnainen ikinä. No jaa tuskin näitä nyt toista kertaa puuhailen, mutta esittelen nyt teille kuitenkin. Tadaa –  meidän perheen yksisarviset:

Onko siellä muiden perheissä innostuttu yksisarvisista? Ja onko vinkkejä joihinkin kivoihin ja erityisesti helppoihin yksisarvinen juttuihin? Koko kotia en tosin suostu niillä kuorruttamaan.

Onnekasta alkavaa viikkoa teille kaikille.

 

Pin It