Suomalaisia lastenvaatteita – mistä niitä saa?

Ihailen sellaisia vanhempia jotka onnistuvat hankkimaan lapsilleen tyylikkäitä, kotimaisia vaatteita. Omalla kohdallani se ei ole aina niin mainiosti sujunut. Pojille aikoinaan hankin joitain ”retro”-tyylisiä lappuhaalareita. Viimeiset pari vuotta ollaan kyllä vahvasti menty niillä vaatteilla mitä olen kaupoista helposti löytänyt tai netistä tilannut. Useimmiten vaatteet ovat löytyneet Nextiltä Englannista (jolloin lähetti on kiikuttanut ne kotiovelle parissa päivässä) tai Lindexiltä. Mutta nyt tämän suuremmoisen Suomi-innostukseni kautta haluaisin pukea lapset kotimaisiin lastenvaatteisiin. Kysymys kuuluukin, että mistä niitä voi ostaa? Mitkä merkit tai tuotteet olette kokeneet hyviksi?  Pitkällisen etsinnän jälkeen löysin Helmille todella ihanan villahaalarin. Kotimaisen. Blaa-merkkinen Kissa Nassu muutti meille tammikuussa. Haalari on ollut kyllä jokaisen euron arvoinen ja käyttäjälleen todella mieluinen. Haalarin hankinnassa suurta epäröintiä aiheutti koko, koska löysin netistä tiedon jossa mainittiin kyseisen merkin vaatteiden olevan todella pientä kokoa ja siksi päädyinkin kokoon 100 vaikka normaalisti Helmillä vaatteet on kokoa 86.

Jään innolla odottamaan kaikkia vinkkejä ja ehdotuksia!

Pin It

3 vastausta artikkeliin “Suomalaisia lastenvaatteita – mistä niitä saa?”

    1. Nosh valmistetaan portugalissa. Papuakaan ei muistaakseni tehdä suomessa ja vimmakin siirtänyt tuotantoaan viroon. Kannattaa siis olla tarkka jos haluaa nimenomaan kotimaista vaatetta.

  1. Edellämainittujen (myös omalla kohdalla hyviksi havaittujen) lisäksi kannattaa tutustua myös näihin: Ruska, Höö, Aarrekid, Hilla Clothing.
    Suomalaisia lastenvaatteita löytyy yllättävän paljon, monet ovat melko pieniä merkkejä eikä niitä löydy ketjuliikkeistä, joten jäävät suurelle yleisölle tuntemattomiksi.

Kommentit on suljettu.