Uusi, parempi vuosi

Tänään musta on tuntunut hyvältä. Helpottuneelta. Vuosi 2016 on vihdoin jäänyt taakse. Ja uusi vuosi on vasta aluillaan. En voi sanoa, että vuosi 2016 olisi ollut itselleni millään lailla helppo ja kevyt. Se oli välillä suorastaan uuvuttavan raskas monine murheineen. Vaikka olihan vuodessa paljon hyvääkin; kuten oma yritykseni. Siitä olen ollut onnellinen ihan jokaisena päivänä.

Perhe on ollut kuitenkin se tärkein asia elämässäni ja se tulee toki olemaan sitä myös nyt uutena vuotena. Etenkin, kun molempien poikien uuden vuoden toiveena oli yhteinen aika perheen kanssa. Sitä siis lisää.

Viime vuoden aikana pohdin monesti kuka oikein olen ja mitä haluan. Miten edetä oman yrityksen kanssa jne. Monet ajatelmat ja suunnitelmat ovat selkiytyneet, mutta osa on edelleen mietinnässä. Nyt on se hetki uskaltaa ottaa askeleita siihen suuntaan minne oikeasti haluan. Aika olla vahva omien näkemystensä kanssa. Uskaltaa olla juuri sellainen kuin olen.

Tahtoisin tänä vuonna rakentaa tästä blogista idearikkaan ja innostavan. Aktiivisen. Jos jollain on ideoita tai toiveita sen suhteen niin nyt ottaisin niitä hyvin mieluusti vastaan.

Eilen juhlistettiin vuoden vaihtumista. Me olimme ihan omassa porukassa. Helmi sairasteli lähes koko joulukuun ja myös joululoma hurahti pitkälti sairastelun merkeissä joten nyt ei vain löytynyt voimia kutsua ketään. Mutta todella hauskaa meillä oli myös viidestään. Discoilua, vitsikilpailua, herkkuja ja rakettejakin. Onnellisia lapsia ja aikuisia. Tästä on hyvä lähteä kulkemaan kohti vuoden 2017 seikkailuja. Toivottavasti jaamme niitä yhdessä. Onnekasta vuotta teille kaikille.

p.s. Noista kukka-numeroista tuli heti kerralla mun suuri suosikki. Pohjana niissä on paksu rautalanka jonka taivutin numeroiden muotoon. Kukat Kukkaportista http://www.kukkaportti.fi/

Kello-pikkuleivät olivat puolestaan lasten mieleen. Päällinen on Confetista hankittua kaulintamassaa jonka makuna on vaahtokarkki. Elintarvikekynällä piirustelin numerot ja viisarit. Piparit leivoin perinteisellä ohjeella, mutta taikinan kanssa oli vähän ongelmia niin en uskalla jakaa ohjetta teille nyt. Palaan siihen kunhan olen testannut sen uudelleen.

 

 

Pin It