Leikkihuoneen uusi sisustus osa 1; Työpiste vanhasta laatikosta

Meillä tahtoo toisinaan projektit vähän venyä; kuten on nyt käynyt leikkihuoneen uudistuksen kanssa. Aikaisessa vaiheessa syksyllä vaihdoimme (Papan avustuksella; kiitos Isä!!) lattian puulattiaksi. Lattia maalattiin valkoiseksi ja samoin seinät ja katto. Huone on aika hankalan mallinen; melko matala laskevalla katolla, mutta nyt huone näyttää avarammalta kuin aiemmin. Ajattelin aloittaa huoneen esittelyn ns työpisteen esittelyllä.

Kokonaisuudessaan tämän työpisteen idea lähti liikkeelle vanhasta laatikosta jonka ostin kesällä kirpputorilta. Laatikko on siitä lähtien pyörinyt vähän siellä ja täällä kunnes löysi paikkansa tästä. Laatikkoon lisättiin Ikeasta ostetut irtojalat joihin teippasin väriteipit koristeeksi.  Laatikkoon tarvittiin kansi ja sen puolestaan isäni nikkaroi siihen.  Näin saatiin kelpo pulpetti aikaiseksi.

Pöydän päälle laitettiin kaksi hyllyä ihan peruslaudasta ja kiinnitettiin kulmaraudoilla. Koska ruuvit ja kiinnikkeet eivät oikein olleet mieleeni niin teippasin niiden päälle samaa teippiä kuin mitä on pöydän jaloissa.

Kaikkein hienoin osuus mielestäni tässä kokonaisuudessa on kuitenkin tuoli.  Aarre sai sen synttärilahjaksi ja sekin on isäni tekemä. Ja arvatkaa vain kuinka tärkeä se omistajalleen onkaan.

Kuvissa vilahteleva salkku kuten myös puiset piirtoalustat ovat Tigerista. Valaisin Ikeasta. Työpiste on niin hurjassa käytössä päivittäin, mutta kulutukseenhan se onkin luotu. Millaisia ideoita teillä muilla on lastenhuoneiden suhteen? Entä millaisia valaisimia olette päätyneet käyttämään/hankkimaan? Mukavaa viikkoa teille kaikille.

Pin It