No nyt sitä saa – joulukorttikuvia nimittäin

Todella monena vuonna multa on kyselty usealta taholta, että teenkö joulukorttikuvauksia ja aina olen vastannut, että enpä tee. Mutta nyt teen. Tänä vuonna ihan ensimmäisen kerran ikinä. Ja olen hurjan innoissani. Yksin en olisi ehkä tänä vuonnakaan saanut tätä projektia polkaistua käyntiin, mutta todella loistavan studiokollegan Timon innostus tarttui myös itseeni. Ja siinähän meillä oli yhteinen projekti. Nyt kannattaa unohtaa kotistudiot ja tihkusateiset ulkokuvat ja tulla hassuttelemaan meidän kanssa. Iloa ja naurua riittää varmasti! Ainakin testiryhmän kanssa kuvaukset sujuivat kerrassaan vauhdikkaan mainiosti.  _l9a8557xmas-tm-21xmas-tm-18xmas-tm-11

Taustavaihtoehtoina ovat vaalea ja tumma. Rekvisointia voidaan mukailla tapaus kohtaisesti. Tarkemmat tiedot; kuvausajankohdat, hinnat ja ilmoittautumistiedot löydät täältä: http://www.fiiliskuvaus.fi/

_l9a8440_l9a8483_l9a8470_l9a8458_l9a8411

Tulkaa, tulkaa, tulkaa! Tässä myös hyvä ei-tavarallinen lahjavinkki. Kuviin voi tulla lapsi/lapset, kummit, mummit, äidit&isät, lemmikit tai vaikka kaikki yhdessä. Kuvauspäivät ovat 10-12.11, mutta toki muitakin päiviä kannattaa ehdottaa/kysellä. Ihanaa sunnuntaita teille kaikille toivottaa viimeisen kuvan jättiläistonttu jonka tavoitat numerosta 0442869776 ja sähköpostilla [email protected]

_l9a8388

 

 

 

 

Pin It