Leipureita, kuivakakkuja ja uusia ideoita keittiö tulvillaan

Koululaisten kesäloma vetelää (vihdoinkin!) viimeisiä päiviään. Huh huh jo siinä on lomaa ollutkin (näin aikuisen näkökulmasta). Meillä poikien tavoitteena oli kesäloman aikana ansaita sen verran rahaa, että saavat yhdessä ostettua uuden pelikonsolin. Ja nyt harmillisesti summasta puuttuu vielä jokunen kymmenen euroa. Erilaiset bisnesideat pyörivät poikien keskusteluissa lähes tauotta. Tänään keittiön valtasi Onnin Oy – herkkusuiden suosikki vai miten se nyt olikaan. Leivonnan lisäksi Onni teki yrityksensä mainoskuvaukset. Keittiön siivoamisen leipuri jätti kokonaisuudessaan allekirjoittaneelle; seuraavan kerran senkin kyllä saa leipuri itse hoitaa!

IMG_9312IMG_9275IMG_9278IMG_9285IMG_9306IMG_9290

Itse olen toki todella mielissäni, että keittiössä on innokkaita leipureita, mutta samalla vähän mietteliäs, että mikä olisi paras tapa lapsille ansaita lisärahoja? Tiedän, että olemme kannustaneet yrittäjyyteen, mutta samalla mietin, että missä on raja? Tavallisisti kotitöistä emme ole maksaneet mitään. Onnin kanssa on ollut puhetta, että hän voisi saada pientä korvausta Helmin hoitamisesta. Miten teillä muilla toimitaan?

Niin ja jos kuivakakuille ja muille herkuille on tarvetta niin täältähän niitä saa tilata. Näyttää juuri ensimmäiset kakut lähtevän asiakkaille. Innokasta viikkoa teille kaikille!

Pin It