Hääpäivän viettoa

IMG_9370

Niin siinä vain kävi, että vaaka kallistui viiteentoista. Ollaan oltu 15-vuotta naimisissa. Torstainen hääpäivä oli sopivan arkinen, sillä juuri arjen onnellisuus on koko onnellisen elämän perusta. Vaikka toisinaan sottainen koti ja riitelevät lapset ärsyttävätkin niin  suurimman osan ajasta tunnen olevani onnellinen. Ja erityisen onnellinen olen siitä, että me Jeren kanssa, kaikista kolhuista huolimatta, olemme edelleen yhdessä.

IMG_9372

Juhlan kunniaksi tarjolla oli kerroskakkua: marenki-normikakku-kermavaahto-marjakimara. Huh-huh aikamoisen makea. Sokeria elämään eikö?

IMG_9373

IMG_9393

Ja nyt samalla tässähän voisin muistutella kesäkuussa kirjoittamastani ei niin onnistuneista lomakauden ostoksista http://jennin.fi/2016/06/lomakauden-ei-niin-onnistuneet-ostokset/  Lupaukseni mukaisesti tällä lomakaudella olin ostosten suhteen todella tarkka, mutta tämä ihana vaaka oli aivan pakko ostaa muistoksi Kroatiasta. Eikö jokainen tarvitsekin ruosteisen keittiövaa’an?

IMG_9397

Tästä on hyvä jatkaa kohti syyskautta. Odotan tulevaa niin jännittyneen, innostuneesti, että vatsassa on ihan perhosia. Kaikkea kivaa on suunnitteilla. Arkikin varmasti lähtee nyt kunnolla rullaamaan, kun koulu, eskari ja päiväkoti ovat vihdoin alkaneet. Ihanaa lauantai-iltaa teille kaikille.

IMG_2073

Pin It