Date Night – iltahetkiä hääpäiväjuhlia suunnitellen

Tuntuu kerrassaan uskomattomalta, että olemme olleet Jeren kanssa naimisissa melkein päivälleen 15-vuotta. Sehän on hirvittävän pitkä aika! (Ja viittaa myös siihen, että me olisimme hirveän vanhoja?! Mikä ei tietenkään pidä paikkansa!) Kieltämättä tässä lapsiperhetohinassa toisinaan toisen huomioiminen on jäänyt pakosti vähemmälle, mutta silti tuntuu, että olisimme läheisempiä kuin koskaan aikaisemmin. Toinen tuntuu rakkaalta, tärkeältä, sellaiselta jota ilman ei voisi kuvitella elävänsä. Lomakaudella olemme iltaisin viettäneet aikaa kahdestaan. Ilman kotitöitä, televisiota ja pyykkivuoria olemme voineet vain istuskella ja jutella. IMG_9174IMG_9113

Toissailtana innostuimme suunnittelemaan tulevia hääpäiväjuhliamme. Ai että; taidan odottaa niitä juhlia enemmän kuin aikoinaan häitämme. IMG_9121IMG_9157IMG_9181IMG_9201

Kutsuvieraslistaus saatiin suunnilleen jo valmiiksi ja seuraavaksi suunnittelun alla onkin Save to date-kortit. Niin ja jotain musiikkia pitäisi löytää. Niin ja sopivat asut ja vaikka mitä. IMG_9136IMG_9152IMG_9170IMG_9150

Jahas nyt menen sanomaan hyvää huomenta puoliskolleni jolle taisin äsken hiukan tiuskaisten sanoa heräsit viimein tai jotain sinne päin. Kyllä tästäkin tulee hyvä päivä. Onnellista sunnuntaita teille kaikille.

 

Pin It