Telttailuhuuma – sisäteltta olohuoneeseen

Meidän perheessä on meneillään oikea telttailuhuuma johtuen varmasti  siitä, että Onni on ennättänyt kesäloman aikana olla jo kahdella leirillä; Partioleirillä ja Kesiksellä. Ja teltassapa tietenkin. Itse en voi sanoa, että olisin telttamajoituksesta kateellinen – en todellakaan. Suostun lasten toiveesta joka kesä nukkumaan yhden yön teltassa – heinäkuussa, kun hyttyskausi on lopuillaan ja lämpöä riittävän paljon.

Viimeisten päivien aikana olemma viritelleet majoja ja muuta siis tavallista enemmän ja siksi nyt oli myös selkeästi oikea aika laittaa olohuoneeseen ”teltta”. Oleiluun ja rauhoittumiseen; kuten Aarre sanoi.

IMG_6852IMG_6946

Jo ennen Helmin syntymää, kun näin tämän tapaisia katoksia niin tiesin, että juuri tällaisen haluan. Tämä on oikea lapsuuteni suuri haave. Vielä kun tämän olisi saanut viritettyä katokseksi sänkyyn niin olisin ollut maailman onnellisin tyttö.

IMG_6857IMG_7017IMG_6866

Voitte varmasti uskoa sen riemun määrää, kun Helmi oivalsi teltan. Pyörinää ja hyörinää. Järjestettiin hetipian teekutsut muutamalle pehmoiselle vieraalle.

IMG_6936IMG_6920IMG_6933

Teltan sai puuhasteltua varsin helposti. Pohjalla on IKEAN harsokatos ja sen päälle ostin Eurokankaasta sopivan sävyisen kankaan. Teltan pohjalle tarvittiin vielä kasa tyynyjä; osa niistä on Ikeasta ja osa H&M:stä. Pari saumaa ompelin koneella ja muutaman piston käsin.

IMG_6893IMG_6951

Niin kuin monilla muillakin hurjan hauskoilla (lasten)juhlilla on tapana niin tämäkin päättyi pieneen sanoisinko onnettomuuteen. Pieni pyörähdys, tyttö lattialle nurin ja kuppi paloiksi. Kyllähän sitä sattuu ja tapahtuu.Helmin tehokkuudella on viimeisen puolen vuoden aikana rikkoontunut enemmän astioita kuin kymmeneen vuoteen sitä ennen. Mutta se kuuluu tehokkaan tytön elämään. Onnellista sunnuntaita teille kaikille.

 

Pin It