Epäonnekkaan yrtti-ihmisen uusi yritys

Rakastan tuoreita yrttejä, mutta olen maailman huonoin yrtti-ihminen. Lähes ennen kuin saan yrtit kotiin niin ne ovat nuupahtaneet tai viimeistään seuraavana päivänä. Olen joko liian innokas kastelija tai sitten en kastele ollenkaan. On-Off;  sellainen tyypillinen minä.

_L9A6282

Hain torilta ison kassillisen Sorrin ihania salaatteja ja yrttejä. Sorrin salaatit on kyllä ihan kaikkein parhaimmat. Kesä ei tuntuisi yhtään kesältä ilman niitä. Salaatit on lähes kaikki jo syöty ja yrteillekin kehittelin nyt toisenlaisen tavan eli ripustin ne keittiöön kuivumaan. Nyt niistä riittää iloa pitkäksi aikaa.

_L9A6291

_L9A6298_L9A6307_L9A6325

_L9A6312

Yrtit on kuivumassa ja kaksi lasta nukkumassa, kolmas on partioleirillä muutaman tuhannen muun lapsen kanssa. Näillä mennään siis kohti perjantaita ja viikonloppua!

 

Pin It