Secret garden

Aikamoisen mahtailevasti otsikoin tämän salaiseksi puutarhaksi, kun kyseessä on kuitenkin vain pikkuruinen pihapatiomme. Meistä kummastakaan aikuisesta ei ole suurten puutarhojen hoitajiksi joten tämä on paras mahdollinen ratkaisu meille. Eilen illalla avattiin grillikausi; ihan vain hissun- kissun kahdestaan. Keväinen ilta, ympärillä rauhaisa kaupunki ja grillissä vähän herkkuja ja lasissa kuohuvaa; mitä muuta ihminen voisi tarvita?

IMG_3502

IMG_3510IMG_3547

Samalla saimme vihdoin asennettua ulkovalot ja vähän suunnittelimme myös ulkoistutuksia. Ja tietenkin ihailimme upouutta pallogrilliä. Meillä ei vuosiin ole ollut kaupungissa grilliä. Mökillä meillä on kaasugrilli ja siellä se toimii loistavasti, mutta tähän pieneen pihaan kaipasimme pikkuruisempaa grilliä ja niin meille päätyi pallogrilli. Joka muuten toimii todella hienosti hiilibriketeillä. Niin ja pitäähän jokaisella miehellä olla oma grillinsä; eikö?

IMG_3535IMG_3507

Herra Kanelia ei onni suosinut tälläkään kertaa; ei grilliherkkuja eikä ulkoilua kaupungissa.

IMG_3513

Pation sisustaminen on vielä aivan kesken, mutta pikku hiljaa. Vuosien haaveilun jälkeen ostin kaksi lepotuolia ja vanhat kalusteet lahjoitettiin pois. Onhan tässä vielä monen monta kesäistä iltaa aikaa saada patio valmiiksi. Aurinkoisen hehkuvaa helatorstaita teille kaikille!

Pin It