Possuja, tipuja, onnellisia lapsia ja kaiken kruunuksi ravintolapäivän herkkuja

IMG_4507

Tähän kuvaan kiteytyy meidän tämän iltapäivän retki Kaiturin tilalle Maskuun. Vähän jännittävä, hurjan hieno ja täynnä uusia kokemuksia etenkin Helmille. Suloisia eläimiä; pieniä tipuja, vapaana käyskenteleviä ja paijattavia lampaita, possujen ruokintaa peruna-tikuilla jne. Niin ja onnellisia lapsia. Sekä tyytyväisiä aikuisia.

IMG_4527IMG_4537IMG_4528IMG_4481_vs2IMG_4566IMG_4515IMG_4493IMG_4554IMG_4538IMG_4578IMG_4574

Kaiturin tila oli meidän perheelle ihan uusi tuttavuus, mutta ihastuminen tapahtui välittömästi. Aarre oli vakuuttunut heti pihasta; tämä on ihan kuin Tatun ja Patun kirjasta (Veera ja maatalon eläimet) Ja totta tosiaan. Pihapiirissä huokui kerrassaan hieno tunnelma. Eläimiin tutustuminen tapahtui yhdessä talon emännän Marjukan kanssa. Tämä oli kyllä todella hyvä tapa sillä saimme kaikki hyvät vinkit miten olla eläinten kanssa. Varmasti myös eläinten kannalta paras mahdollinen tapa toimia. Aurinkoisen päivän kruunasi ravintolapäivän herkut Eeva Lappalaisen tekemänä. Luomuhampurilaiset sujahtivat sellaista vauhtia että. Kiva päivä. Näitä lisää! Lisätietoja Kaiturin tilasta löytyy http://www.kaiturintila.fi/

IMG_4572IMG_4563IMG_4580

 

 

 

Pin It