Vauhtimimmi

Neiti Helmi on päässyt pyöräilyn makuun; pyöräillä täytyy jatkuvasti ja koko ajan joko sisällä tai ulkona; itse tai kyydissä olevana. Ihan paras ratkaisu tähän sisällä tapahtuvaan potkupyöräilyyn on Pukylino ja (kirkkaan)pinkkinä tietenkin.

IMG_1883

IMG_1881

Pyörä on tukeva, mutta kevyt ja liikkeissään sopivan ketterä. Pyörät rullaavat kevyesti eikä valkoiseen puulattiaan ainakaan vielä ole suuremmin tullut renkaanjälkiä.

IMG_1926

IMG_1900

IMG_1879

Olen vuosien saatossa innoissani kaikille mainostanut kuinka helppoa poikien vaatteiden valitseminen on ollut. Kaikki mitä kaupasta olen pojille tuonut on heille kelvannut. ”Äiti tietää”-asenteella ollaan nämä vuodet siis menty. Mutta eipä mennä enää, kun talossa asuu prinsessa. Ajattelin tänäänkin aivan toisia tossuja näihin kuviin, mutta eipä ajatukseni kelvannutkaan Helmille. 1-vuotiaan innolla jalkaan laitettiin juurikin ne tossut jotka hän oli itse valinnut ja se hiuspanta jossa oli suurin rusetti joka mutkan kautta vaihtuikin veljen lippikseen. Huh-huh mitä tästä vielä tuleekaan?

IMG_1913IMG_1928

Vauhdikasta viikon jatkoa teille kaikille

Pin It