Pyöräilykauden avaus

Jotkut asiat kuuluvat aina kevääseen, kuten pyöräileminen. Meillä on tänään vietetty pyöräilykauden avausta. Pyöräileminen on meidän perheen yhteinen juttu. Suosikki pyöräretkemme kulkee Turun linnan kautta satamaan. Viime kesän lopulla hankimme Helmille uuden istuimen pyörään. Kerrassaan mainio istuin; siinä nimittäin lapsi istuu edessä. Lapsen touhujen seuraaminen käy paljon helpommin ja lisäksi jutustelu ja asioiden näyttäminen sujuu luontevammin. Lisävarusteena myytävä etuvisiiri on myös loistava. Se suojaa pikkuruista hyvin tuulelta ja hyönteisiltä. Samalla hankimme Aarrelle isojen istuimen ja nyt pääsemme kolmestaankin näppärästi liikkeelle.

IMG_0857IMG_0889IMG_0882IMG_0877IMG_0880

Istuimien merkki on Yepp. Hollantilaiset selkeästi osaavat suunnittelun sillä käytännöllisyyden lisäksi nämä näyttävät hyviltä. Helmin istuimen mukana tuli myös suojapussi jolla istuimen saa helposti suojattua.

IMG_0895IMG_0873

Vaikka näin keväällä onkin ihana ottaa pyörät esiin niin onhan niissä toppavaatteissa pyöräileminen aina hiukan niin ja näin. Tulee kuuma tai on kylmä. Kesällä pyöräileminen on parasta. Lämmin ilta, pieni tuuli ja laskeva aurinko. Niitä iltoja odotellassa tässä vielä muutama fiilistelykuva viime kesältä.

IMG_3393IMG_3400

Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille!

Pin It