Neljäs ja vaikein synnytys – oman yrityksen nettisivut

Kuinka uskomattoman vaikeaa voi olla oman portfolion ja nettisivujen tekeminen. Kuvat jotka aiemmin muistin syövereissä tuntuivat kerrassaan mainioilta näyttävätkin yhtäkkiä oudon valjuilta ja tylsiltä. Miten muistaa ja ennen kaikkea löytää juurikin ne oikeanlaiset kuvat joista välittyisi aidosti se millainen olen ihmisenä ja tietenkin valokuvaajana. Valokuvaus on elämäntapa. Intohimo. Rakkaus ja unelma.

Blogi_kuva_1

Mutta nyt ne ovat vihdoinkin valmiit; oman yritykseni ensimmäiset nettisivut  Ylpeänä esittelen tulokkaan jennivirta.fi Kuukausien synnytys on tuottanut siis vihdoin tulosta. Saa kommentoida, ehdottaa muutoksia jne. Otan kaiken palautteen kiitollisena vastaan. Oikeisiin synnytyksiin verrattuna tätä tuotosta on helppo muokata uudelleen ja uudelleen.

Sateesta huolimatta oikein hyvää sunnuntaita teille kaikille.

 

 

Pin It