Neljän discodollarin keskiviikko

Tämä keskiviikko-ilta oli ehkä kaikkein tärkein keskiviikko koko keväänä. Ainakin 6-vuotiaan päiväkotilaisen mielestä sillä tänään päiväkodissa vietettiin vanhempainyhdistyksen järjestämää kevätdiscoa. Ilmassa leijui jännitystä, kimallusta, iloa, naurua, vauhtia, lisää vauhtia ja vielä enemmän vauhtia.

IMG_1662

Kuinka pienestä lasten iloa ja riemu loppujen lopuksi kumpuaa. Tutusta päiväkodista ja niistä rakkaista päiväkotikavereista yhdistettynä vanhempainyhdistyksen vanhempien järjestämään discoon. Ennakkoon lapset olivat saaneet kutsut ja kutsujen mukana discodollarit joiden kanssa pystyi maksamaan buffetin herkkuja. Tasavertaista kaikille, koska kukaan ei tarvinnut näissä pirskeissä oikeaa rahaa.

IMG_1666_aarre

Ennakkoon meillä oli vanhempainyhdistyksessä sovittuna kenen vastuulla oli mikäkin osa-alue. Useammalla meistä on jo vuosien kokemus tästä discoilusta joten homma sujui vallan mainiosti. Buffetista löytyi lapsille mieluisia herkkuja popcornista – hot dogeihin ja Pätkiksiin. Musiikki soi salin puolella ja discovalot vilkkuivat. ”Järjestysmiehet” pitivät huolta ettei vauhti karannut aivan käsistä.

IMG_1671

IMG_1704

IMG_1729_aarre

IMG_1734

IMG_1742

Onnellisia lapsia ilta tulvillaan. Vaikka varmasti jokainen omien kiireidensä keskellä pohtii, että jaksaisiko osallistua vanhempainyhdistyksen toimintaan niin vuosien kokemuksella voin sanoa, että on ollut suuri ilo saada toimia Pilke Sinikello päiväkodin vanhempainyhdistyksessä. Lapsien riemun lisäksi olen saanut itselleni ison kasan hyviä ystäviä. Ja tietenkin monia, monia iloisen, riemukkaan, riehakkaita kokemuksia.

 

 

Pin It