Monen, monen lahjapaketin Star Wars-juhlat joissa voima oli kanssamme

Hyvien juhlien tunnusmerkki lienee se, että niiden jälkeen toipumiseen menee vähintäänkin päivä ja sen päivän aikana alkaa kuitenkin suunnittelemaan jo uusia juhlia. Juhlat ovat ihan parhaita!  Mutta ymmärrän hyvin senkin, että kaikki eivät halua viettää perjantai-iltaa omassa kodissa seitsemäntoista lapsen kanssa Star Wars tunnelmisssa. Me halusimme ja etenkin 6-vee sankari halusi ja oli enemmän kuin innoissaan. Ilta oli täynnä iloisia lapsia, leikkiä, riehua, riehuntaa, herkkuja, laulua, lahjapaketteja jne. Hieno ilta. Itselleni on tärkeää päästä mukaan lasten riemuun.

IMG_1758IMG_1776IMG_1759IMG_1787

Jännittynyt sankari osallistumisranneke (tuttuja jo 80-luvun laivaristeilyiltä) toisessa kädessä ja toisessa kädessä BB-8 (kuka ihme hän lieneekään?) Koristuksista osan teimme itse ja osan ostin Etsystä (todella hyvä palvelu, kun huomaa, että tarvitsee nopeasti esim Star Wars-kuvitusta). Stormtrooper vaahtokarkit piirsin elintarviketussilla.

IMG_1771

Tarjoilut oli jaettu mahdollisimman tarkasti jo kaikille valmiiksi ettei ison ryhmän tarvinnut lähteä jonottelemaan vaan kaikki saivat istua rauhassa paikallaan ja me aikuiset tarjoilimme halukkaille kakkua ja jätskiä. Mehut olivat jokaisella valmiina pulloissa ja karkit ja sipsit kulhoissa (tasamääräisinä jolloin jokainen sai yhtä monta karkkia!)

IMG_1761IMG_1765IMG_1768IMG_1794IMG_1784IMG_1801

Kakku oli jännittävä (muutamasta vieraasta ehkä jopa hiukan pelottavakin) Darth vader sädetikkuineen ja valomiekkoineen oli varsin hieno koristelu perinteiselle mansikkakakulle.

IMG_1817

Voiko maailmassa olla mitään tärkeämpää kuin rakkaat ystävät? Iloinen yhdessä oleminen, nauru ja riemu. Illalla sänkyyn nukahti pienisuuri poika onnellinen hymy huulillaan ja iso kasa synttärilahjoja unikavereinaan.

 

Pin It