Keväinen tunnelma tulvi kotiimme

IMG_0630

Meillä juhlitaan tänä viikonloppuna keskimmäisen lapsen 6-vuotis synttäreitä ystävien ja sukulaisten kanssa. Tiedän, että lasten syntymäpäiväjuhlat jakaa vanhemmat vahvasti kahteen osaan; osa rakastaa juhlia ja osa suorastaan vihaa. Meillä juhlia rakastetaan. Niitä odotetaan kuukausia. Niistä haaveillaan ennakkoon ja muistellaan pitkään jälkikäteen.

Talven jälkeen koti oikein huutaa valoa ja väriä. Tein kukista, verkosta ja puukehikosta juhliin kukkakoristeen keittiön pöydän yläpuolelle. Kevät tulvi kotiimme niin kukkien, ihanien vieraiden kuin super onnellisen synttäripojan muodossa.

IMG_0749IMG_0623IMG_0618IMG_0612

Loppujen lopuksi koriste oli helppo tehdä. Ennakkoon mietin, että miten ihmeessä saan kukat pysymään ja kestääkö kukat jne. Upeat kukat ovat Kukkaportista (www.kukkaportti.fi). Sain todella ystävällistä ja ammattitaitoista apua heiltä. Pitkän etsinnän jälkeen tuntuu, että nyt löytyi juuri se oikea kukkakauppa.

IMG_0695IMG_0637IMG_0738

Muutaman tunnin kuluttua alkavat juhlien toinen osio joten nyt lienee syytä kiirehtiä laittamaan kakut ja muut herkut valmiiksi. Ihanaa sunnuntaita teille kaikille.

 

Pin It