Sitrus-selätys flunssakaudelle

On pakko myöntää jos taas on viikon ollut umpisairaana, että fiilikset eivät ole ne kaikkein aurinkoisimmat. Etenkään, kun en ole tottunut sairastamaan. Olisikohan se lokakuussa alkanut flunssakausi vihdoinkin kohdaltani ohitettu? Toivottavasti! Näiden kuukausien aikana olen todella muistanut kuinka tärkeä asia terveys on. Se on vaan jotenkin ollut niin itsestäänselvyys vaikka ei olisi saanutkaan olla. Tänään päätin piristää itseäni kaikella aurinkoisen keltaisella. Appelsiiniriisi oli ensimmäinen ajatus joka aamulla tuli mieleeni. Vihdoinkin löytyi joku ruoka joka tuntui houkuttelevalta. En tiedä onko appelsiiniriisi ollut koskaan mikään suurin suosikkini, mutta tänään se sitä oli. Etenkin kun se tekemisessä auttoi Neiti Sitrus; 1-vuotias utelias tutkija.

IMG_0164_1IMG_0121_1IMG_0175_1IMG_0103_1IMG_0172_1

Jos joku kaipaa vinkkiä appelsiiniriisin tekemiseen niin tässä se olisi. Keitin puuroriisit lisäkeriisin ohjeen mukaisesti. Annoin riisin jäähtyä. Pilkoin 4 isoa appelsiinia ja vatkasin 5dl kermaa. Lisäsin kermaan reilut 3 rkl sokeria (tämä määrä on tietenkin sellainen minkä jokainen voi muuntaa itselleen mieluisaksi). Sekoitin kaikki ainesosat keskenään ja siinähän oli kevätherkku valmiina.

IMG_0218_1

 

 

Pin It