Pupujussikat paperipusseista

Kevät tulee oikein kohisten. Lumet ovat ainakin tällä hetkellä vain taakse jäänyt muisto. Nyt valmistaudutaan kevääseen. En toki suoranaisesti odota sitä kolmen lapsen kevät-vaate-rumbaa. Kaikilta kun tuntuu puuttuvan kaikki mahdollinen. Mutta kevättä odotan innolla. Iltojen valoisuutta, kevään tuoksua ja tietenkin myös pääsiäistä. Pääsiäiseen liitttyy myös tämän kertainen juttuni. Tai oikeastaan pääsiäismuniin niihin suklaisiin tilpehööritaivaan tavaratäytteisiin palleroihin. On tietenkin täysin normaalia, että lapset niitä toivovat ja saavatkin (vaikken yhtään sellaista turhaa tyhjänpäiväistä tavaraa emme kyllä tarvitsisikaan!). Mutta entä, kun joukon jatkona taapertaa hyvin asioista perillä oleva 1-vuotias tehopakkaus. Miten perustelet 1-vuotiaalle, että suklaamunat kuuluvat vain isoille lapsille (tai äidille!!)? Ratkaisin tämän siten, että askartelin pupupussukoita joihin saa näppärästi piilotettua isoille ne suklaiset herkut ja tälle pikkuruiselle yli-innokkaalle vaikka rusinoita.

IMG_0328 IMG_0335IMG_0351IMG_0330IMG_0357

Tämä askartelu oli juurikin sopivan helppo ja nopea. Tarvitaan ainoastaan paperipusseja, vaaleanpunaista silkkipaperia tai paperia, nauhoja, liimaa ja tietenkin sakset. Takapuolelle liimasin silkkipaperista pallukan töpöhännäksi, mutta siitä en huomannut napata kuvaa. Näillä pusukoilla ajattelin harhauttaa neiti Helmiä. Nähtäväksi jää onnistuuko harhautus.

 

Pin It